loading

DATABESKYTTELSES- OG COOKIES-POLITIK

Indhold

  1. Typer af data, der behandles / links til andre hjemmesider
  2. Information om behandlingen af personoplysninger
  3. Brug af cookies
  4. Web-beacons og pixels
  5. Sporing og analyse
  6. Re-targeting
  7. Cookies, som bruges af os
  8. Aktivering og deaktivering af cookies og lignende teknologier
  9. Interaktion med sociale medier
  10. Dine rettigheder
  11. Ændringer i Databeskyttelsespolitikken
  12. Kontakt os

Denne hjemmeside drives af os, som du har valgt som Opel Partner. Hjemmesiden hostes af vores IT-tjenesteudbyder CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel), Gogol U 13,1133 Budapest, Ungarn.

Du bedes læse denne politik omhyggeligt, før du bruger hjemmesiden, idet politikken beskriver, hvordan vi behandler personoplysninger og anvender cookies. Ved at bruge denne hjemmeside bekræfter du, at du accepterer denne politik.

1.      Typer af data, der behandles / links til andre hjemmesider

Vi ønsker at beskytte dine personoplysninger. Vi indsamler og behandler forskellige typer personoplysninger via denne hjemmeside,  herunder:

  • Oplysninger, som du udleverer til os, når du registrerer dig samt anmoder om og gør brug af vores ydelser og vores hjemmeside, eksempelvis navn, adresse og e-mailadresse samt billedfiler, som du uploader som bruger.
  • Oplysninger, som vi skal bruge, når du anmelder et problem med vores hjemmeside.
  • Oplysninger, der indsamles ved hjælp af cookies.

Se mere herom i afsnit 2.

Denne hjemmeside kan endvidere indeholde links til andre hjemmesider tilhørende os, din Opel Partner, eller til hjemmesider tilhørende Opel, autoriserede værksteder eller andre tilknyttede selskaber eller til sociale medier. Hvis du klikker på et sådant link til en anden Opel-hjemmeside eller til en hjemmeside tilhørende en tredjemand, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egne databeskyttelsespolitikker. Når du bruger sådanne hjemmesider, anbefaler vi, at du tjekker deres databeskyttelsespolitikker.

Denne hjemmeside kan også indeholde iFrames med indhold fra andre Opel-hjemmesider eller fra hjemmesider tilhørende tredjemand. Vi, din Opel Partner, er ikke ansvarlig for indhold fra tredjemand i sådanne iFrames. Ansvaret for de oplysninger, der præsenteres i iFrames, påhviler udelukkende ejerne af de pågældende sider. Vi har ingen kontrol med og bærer intet ansvar for indholdet fra sådanne uafhængige sider og leverer udelukkende dette eksterne indhold for at gøre det enklere for de besøgende. Som følge heraf kan du, når du besøger en side med et sådant indhold, blive præsenteret for cookies fra disse tredjemandshjemmesider. Vi har ingen kontrol med disse cookies. Du bedes tjekke den pågældende tredjemands databeskyttelsespolitik for yderligere oplysninger.

Vi gør venligst opmærksom på, at vi ikke kan påtage os noget ansvar for hjemmesider tilhørende tredjemand.

2.    Information om behandlingen af personoplysninger

Dine personoplysninger vil til brug for administration samt imødekommelse af dine anmodninger blive behandlet af os som dataansvarlige.

Databehandlingen er baseret på persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a), såfremt du giver samtykke til behandlingen, og/eller på persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b) i tilfælde af online-anmodninger.   

Som dataansvarlige behandler vi dine personoplysninger som følger:

Oplysninger obligatoriske oplysninger er mærket med en *

Formål

1. Identifikations- og kontaktoplysninger
(Navn*, e-mailadresse*, telefonnummer, postadresse (* hvis relevant)

Kontaktformål samt opfyldelse af anmodning

 

2. Oplysninger om model af interesse*

Opfyldelse af anmodning

3. Valgt Opel Partner*

Opfyldelse af anmodning

4. Interesse i leasing / finansiering (* hvis relevant)

Opfyldelse af anmodning

5. Faktiske køretøjsoplysninger*, VIN-nummer*, Første registreringsdato, Registreringsnummer / nummerplade, kilometerstand, dato/tidspunkt for aflevering af køretøj, dato/tidspunkt for afhentning, Servicetype*, Lånebil

Opfyldelse af anmodning om service

6. Forespørgselstype

Opfyldelse af anmodning om kontakt

 

De dataelementer, der er mærket med en * ovenfor i pkt. 1-4, er obligatoriske og nødvendige for at opfylde din anmodning. Du er derfor forpligtet til at afgive disse oplysninger. Såfremt du ikke afgiver disse oplysninger, kan vi ikke opfylde din anmodning.

Afhængig af din adfærd som bruger, når du browser på vores hjemmeside, vil der evt. kunne blive vist en pop-op, der tilbyder dig en prøvekørsel eller en værdikupon til den model, du er interesseret i. Der henvises til afsnit 7 for yderligere oplysninger om cookies.

De ovenfor anførte oplysninger opbevares i tre år efter aftaleforholdets ophør.

 

Modtagere

Vi deler dine personoplysninger med følgende modtagere til følgende formål:

Oplysninger

Formål

Modtager(e)

Identifikations- og kontaktoplysninger
(Navn*, e-mailadresse*, telefonnummer, postadresse (* hvis relevant)), Oplysninger om model af interesse*, Valgt Opel Partner*, Leasing- / finansieringsinteresse (* hvis relevant), Oplysninger om faktiske køretøj*, VIN*, Første registreringsdato, Registreringsnummer / nummerplade, kilometerstand, dato/tidspunkt for aflevering af køretøj, dato/tidspunkt for afhentning af køretøj, Servicetype*, Lånebil, Forespørgselstype

Opfyldelse af anmodning

Vi deler dine personoplysninger med de respektive tilknyttede databehandlere for at understøtte administrationen af de nævnte formål.

Særligt deler vi dine personoplysninger med følgende tjenesteudbyder:

CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel)

Gogol U 13,1133 Budapest

Ungarn

Vi deler også dine personoplysninger med Opel Danmark A/S, og med

Opel Automobile GmbH

Bahnhofsplatz

65423 Rüsselsheim am Main

Tyskland

Opel Danmark A/S og Opel Automobile GmbH deler dine personoplysninger med den respektive IT-tjenesteudbyder (GM Holdings LLC, Michigan, USA), som er placeret uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og dermed i et land, der ikke har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau. Der foreligger ingen afgørelse fra EU-Kommissionens side om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet, men der er etableret fornødne garantier, hvilket i dette tilfælde vil sige EU's standardkontraktbestemmelser. For at få en kopi bedes du sende en e-mail til privacyrights@opel.com

 

3.   Brug af cookies

På denne hjemmeside samt i vores e-mail-system, online-ydelser, reklamer og interaktive applikationer anvender vi "cookies" til optimering af vores ydelser.

  • Hvad er en "cookie"?

En "cookie" er en lille fil, typisk med bogstaver og tal, som vi via vores webserver sender til din browsers cookie-fil på din PC's harddisk. Det primære formål med en cookie er at gøre det muligt for vores webserver at præsentere brugeren for specialtilpassede hjemmesider, der gør oplevelsen i forbindelse med besøget på den pågældende Opel Partners hjemmeside mere personlig, og som bedre lever op til brugerens individuelle behov.

Nogle cookies er vigtige for funktionaliteten af denne hjemmeside og aktiveres automatisk, når hjemmesiden besøges af brugerne.  Nogle cookies gør det muligt for os at levere de ydelser og funktioner til brugerne, som bedst passer til deres behov, og at tilpasse vores ydelser til brugerne, således at hjemmesiden arbejder hurtigere. 

  • Hvilke typer cookies benyttes på denne hjemmeside?

V. Holm Jensen A/S  vil kunne anvende to typer cookies på denne hjemmeside, nemlig følgende:

Cookies opdeles i følgende kategorier:

  • Essentielle cookies
  • Persistente cookies:

Essentielle cookies gør det muligt for vores brugere at navigere på hjemmesiden og benytte dens funktionaliteter. Uden disse cookies kan man ikke benytte tjenester som eksempelvis konfigurering af køretøj, og man ikke heller ikke benytte kontaktformularer.

Vi anvender essentielle cookies til følgende:

  • at sikre, at hjemmesiden fungerer, og at funktionerne eksekveres korrekt, og
  • at gøre det muligt for dig at gemme dine valg ved brug af funktionen til konfigurering af køretøj og
  • at gøre det muligt for dig at planlægge ruten til nærmeste forhandler i funktionen til lokalisering af forhandler.

Såkaldte "persistente cookies" lagres på brugerens computer eller enhed indimellem browser-sessionerne. Disse cookies anvendes til at huske indstillingerne eller præferencerne samt til at forbedre brugen af hjemmesiden ved næste besøg.  Nogle af disse cookies leveres af autoriseret tredjemand.

Vi anvender persistente cookies til følgende:

  • at levere tilbud fra https://opel.vhj.dk/, som vi mener kan være af interesse for vores brugere,
  • at forsyne vores medie- og reklamepartnere med oplysninger om dit besøg, så de kan levere målrettede reklamer,
  • at dele oplysninger med partnere, der tilbyder en tjeneste på vores hjemmeside. Oplysningerne deles kun med henblik på at tilbyde en tjeneste, et produkt eller en funktion (f.eks. farvevalg i forbindelse med konfigurering af køretøj) og anvendes ikke til andre formål.

Nogle af de persistente cookies leveres af autoriseret tredjemand, men vi tillader ikke, at cookies anvendes til andre formål end ovennævnte.

 

4.    Web-beacons og pixels

Denne hjemmeside indeholder web-beacons (også kaldet "pixel tags"). En web-beacon er ofte et transparent grafisk billede, normalt ikke større end 1 pixel x 1 pixel, som placeres på en hjemmeside eller i en e-mail, og som benyttes til at overvåge online-adfærden hos den bruger, der besøger hjemmesiden eller sender e-mailen. Web-beacons anvendes af tredjemandsteknologier til at overvåge brugernes aktivitet på vores hjemmeside. De gør det muligt at spore, hvilken computer der tilgik en bestemt hjemmeside hvornår og hvorfra (land/by).

 

5.    Sporing og analyse

Med henblik på løbende at kunne optimere markedskommunikationen anvender vi det analytiske software "Adobe Analytics" fra Adobe Inc. og Google Analytics, der muliggør sporing af online-adfærd med hensyn til tidspunkt, geografisk lokation og brug af denne hjemmeside. Disse oplysninger indsamles via sporingspixels og/eller cookies. De oplysninger, der indsamles via sporingspixels og/eller cookies, er anonyme og vil ikke være knyttet til personoplysninger. Alle de oplysninger, der er nødvendige til denne analyse, lagres på serveretilhørende Adobe Systems Incorporated i London, UK.  Vi videregiver ikke oplysningerne til tredjemand til deres uafhængige brug.  Hvis du ikke accepterer disse analyser, kan du angive det her:

Omfanget af personlig databehandling

Vores hjemmeside indeholder en sporingskode af matelso, en service fra firmaet matelso GmbH, Heilbronner Strasse 150, 70191 Stuttgart, Tyskland. Matelso integrerer telefonnumre i vores hjemmeside, hvilket muliggør en evaluering af opkaldsadfærd hos vores hjemmeside-besøgende. Vi bevarer kontrollen over de indsamlede data. Dataene indeholder telefonnummeret til den, der ringer op, det opkaldte nummer, datoen og klokkeslættet og også varigheden af telefonopkaldet. Vi forbinder deltagerens data med de relevante adressedata, hvis det er muligt.

I tilfælde af telefonsporing sendes personoplysningerne til en matelso-server. Der bliver dataene knyttet til og gemt med yderligere data fra hjemmsiden. For mere information om datasikkerhed og brugen af matelso kan du besøge https://www.matelso.de/datenschutz/.

Retsgrundlag for personlig databehandling

Det juridiske grundlag for personlig databehandling er Art. 6 § 1f) EU-GDPR. Som hjemmesideoperatør er vores berettigede interesse at matche de genererede opkald til vores marketingaktiviteter og finde ud af omregningskursen for disse marketingaktiviteter.

Formålet med databehandling

Vi forbinder også de indsamlede personoplysninger fra telefonsporing med andre hjemmesidedata for at overvåge funktionaliteten og brugervenligheden af vores hjemmeside og forbedre tilbuddet af vores onlinetjeneste.

Varighed af datalagring

Vi gemmer de relevante data til levering af telefonsporing, så længe det er nødvendigt for at lette telefonsporing. Så længe dataene er beskyttet af den lovlige opbevaringsforpligtelse, vil sletningen ske efter forfaldsdatoen for opbevaringsforpligtelsen.

Mulighed for at protestere og eliminere

Du kan nægte erhvervelse, overførsel og behandling af personoplysninger, hvis du undertrykker telefonnummeret, før du foretager opkaldet eller ved anonymt opkald. Derudover kan du installere en JavaScript-blocker, for eksempel www.noscript.net eller www.ghostery.com for at forhindre overtagelse af hjemmesidedata. Muligheden for at modsætte sig og eliminere er nævnt i den generelle forordning om den retlige indsigelses- og afskedigelsesret, der overholder følgende datasikkerhedserklæring.

6.    Re-targeting

Ved at bruge re-targeting cookies kan vi gøre vores tilbud mere interessante for vores brugere. Re-targeting cookies lagres på internet-brugerens computer eller enhed under browser-sessionerne.  Disse gør det muligt at annoncere for Opels produkter på vores partneres hjemmesider og på sociale medier over for brugere, der har vist interesse for Opels produkter.

Indrykningen af disse annoncer sker fuldstændig anonymt baseret på en cookie-teknologi. Ingen personoplysninger (såsom IP-adresse eller lignende) bliver lagret, og ingen brugerprofiler bliver kombineret med dine personoplysninger.

Derudover vil ingen brugerrelaterede oplysninger om dig blive kommunikeret til nogen partner eller socialt medie. Annonceringen sker også helt anonymt.


7.   Cookies, som bruges af os

I dette afsnit informerer vi dig om de cookies, som vi bruger på vores hjemmeside. Hvis du ikke kan acceptere indstillingerne for de enkelte cookies, kan du deaktivere de enkelte cookies ved at klikke på cookiens navn. Hvis der for nogle af de nævnte cookies ikke er noget direkte link til deaktivering, kan du begrænse brugen af cookies i dine browser-indstillinger, se pkt. 8

 

Cookies

Oplysninger indsamlet ved hjælp af cookies

Formål

Lagringstid

Facebook

Google AdWords

Google Analytics

Doubleclick

 

Disse online ad tracking-cookies viser dig relevant online markedsføring baseret på, hvad du tidligere har set og klikket på, samt hvilke sider på vores hjemmeside du har besøgt.

 

Signal (Email: contact@brighttag.com)

Adobe Analytics

 

Disse cookies bruges til at tælle de besøgende på vores hjemmeside samt til at måle, hvordan hjemmesiden bruges.

 

IgnitionOne (Email: privacy@ignitionone.com)

 

Disse cookies bruges til at undersøge brugen af vores hjemmeside med henblik på at vise værdikupontilbud ved visse brugsmønstre.

 

Forhandlerhjemmeside cookies

- DWT_currency
- cms_carusseldwt_SITEID
- parking_car_SITEID

- last_uploaded_img_path



- ID til en session
- Valgt valuta
- Cookie-tilladelse

- [Valgte model] VIN-nummer
- Sti til sidst uploadede billede



- Disse cookies hjælper med at lagre brugerens valg.
- At beholde den valgte valuta.
- Hvis brugeren har trykket på knappen til tilladelse af cookies.- Behold de valgte biler til [parking cars function].
- Sti til sidst uploadede fil.

 

 

 

8.  Aktivering og deaktivering af cookies og lignende teknologier

I hjælpemenuen i internet-browserens menubjælke kan brugerne se:

  • hvordan man forhindrer accept af nye cookies i browseren;
  • hvordan man indstiller browseren til at give besked, når der modtages en ny cookie;
  • hvordan man helt deaktiverer cookies.

Hvis cookies deaktiveres, vil meget af indholdet på denne Opel Partner-hjemmeside også blive deaktiveret, f.eks. vil konfigurering af køretøj samt bruger-relevante tilbud måske ikke blive vist korrekt. For at undgå dette anbefaler vi, at cookies er aktiveret. 

Der er mange online-publikationer om cookies, såfremt du ønsker at læse mere om disse. Se for eksempel: http://www.allaboutcookies.org

 

9.   Interaktion med sociale medier

Links til sociale medier / plugins til sociale medier

Vores hjemmeside indeholder links til sociale netværk.

For at beskytte dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside, anvender vi ikke sociale plugins. I stedet er der indlejret HTML-links på vores hjemmeside, der gør det muligt nemt at dele informationer på sociale medier. Indlejringen af disse links forhindrer, at der etableres en direkte forbindelse til de forskellige sociale mediers netværksservere, når man åbner en side fra vores hjemmeside. Når man klikker på en af knapperne, åbnes der et browser-vindue, der dirigerer brugeren hen til den pågældende tjenesteudbyders hjemmeside, hvor man (efter at have logget ind) f.eks. kan trykke på "Synes godt om" eller "Del".

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om formålet med og omfanget af databehandlingen og den videre brug af dine personoplysninger hos den pågældende tjenesteudbyderen og på dennes hjemmeside samt om dine rettigheder og mulighederne for at beskytte dine personoplysninger, henvises du til den pågældende tjenesteudbyders information om databeskyttelse.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
Twitter:
https://twitter.com/privacy
Instagram:https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
LinkedIn:https://www.linkedin.com/legal/impressum

 

10.   Dine rettigheder

Som registreret har du ret til indsigt, ret til berigtigelse, ret til sletning (ret til at blive glemt), ret til begrænsning af behandling, ret til dataportabilitet, ret til indsigelse i forbindelse med behandling af personoplysninger om dig, der er baseret på persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) eller f), eller hvor personoplysningerne behandles til direkte markedsføringsformål i overensstemmelse med gældende lov. 
For god ordens skyld gøres der opmærksom på, at dine ovennævnte rettigheder er begrænset ved lov og eventuelt kun skal efterkommes af os under særlige omstændigheder.

Hvis du ønsker at gøre dine ovennævnte rettigheder gældende, bedes du kontakte os pr. e-mail til  nhj@vhj.dk eller sende et brev til: Niels Holm Jensen, Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ

Dine personoplysninger kan til enhver tid blive opdateret af os som dataansvarlige (f.eks. ændring af din adresse) eller du kan selv til enhver tid foretage opdateringen, i det omfang vores systemer eller applikationer indeholder denne funktionalitet.
For at udøve din ret til at indgive klage (persondataforordningens artikel 77) bedes du kontakte [Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K. Telefonnummer +45 33 19 32 00. E-mail dt@datatilsynet.dk  Hjemmeside www.datatilsynet.dk

 

Ret til at tilbagekalde dit samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i så fald bedes du kontakte os pr. e-mail nhj@vhj.dk. Tilbagekaldelsen af samtykket vil ikke have nogen indvirkning på lovligheden af den behandling, der var baseret på samtykket, før det blev tilbagekaldt.

11.    Ændringer i Databeskyttelsespolitikken

Alle fremtidige ændringer i vores Databeskyttelsespolitik vil blive slået op på denne hjemmeside. Du bør derfor jævnligt gennemgå dokumenterne for ændringer i Databeskyttelsespolitikken.

12.   Kontakt os

Niels Holm Jensen
nhj@vhj.dk

Telefon: 66121314

E-mail Opel Danmark: kunde.service.dk@opel.com
Telefon Opel Danmark: +45 39 97 85 00

Version: Maj 2018

Se vores Juridiske Meddelelse for de fulde oplysninger om selskabet.

TIL TOPPEN