loading

VELKOMMEN HOS V HOLM JENSEN

Vi er et bilhus med mange muligheder, medarbejdere og kompetencer på tværs af afdelinger og fag. Men fælles er, at vi har din bil og dine behov i centrum.


HISTORIEN

Virksomheden, V Holm Jensen blev grundlagt i 1929 af Niels Valdemar Holm Jensen, den nuværende direktør Niels Holm Jensen's farfar. Den unge V Holm Jensen begyndte fra sin start som Opel-forhandler nr. 2 i Danmark. Virksomheden startede på Vesterbro i Odense C, hvor V. Holm Jensen efterhånden fik dannet en lang række special-afdelinger såsom pladeværksted, autolakeringsværksted etc. rundt om en stor gårdsplads. Derfor havde virksomheden i mange år tilnavnet: Autogården.

Sidenhen flyttede virksomheden til Nyborgvej i Odense SØ, hvor der er god plads til stort lager, opbevaring og værksteder.

Igennem alle årene har virksomheden forhandlet Opels modelprogram, og er således i dag den ældste Opel-forhandler i Danmark. Udover Opel, er V Holm Jensen også dit autoriserede Honda værksted, ligesom Honda modelprogrammet forhandles i salgsafdelingen og originale reservedele sælges på lageret.

KONTAKT OS

Dine personoplysninger vil blive behandlet af de respektive dataansvarlige som beskrevet i Databeskyttelseserklæringen.

For yderligere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder og vores kontaktoplysninger bedes du klikke her.
TIL TOPPEN